Lents progressives

 

Et permeten una correcta visió a totes les distàncies. Gràcies a la tecnologia FreeForm, Federòptics ofereix una nova generació de progressius totalment personalitzats per a cada usuari. Hi ha un tipus de progressius especialment adaptats a les necessitats de la teva visió:

Progressius
Actual

La nostra gamma actual de lents progressives amb antireflectant permet una visió nítida a totes les distàncies i una ràpida adaptació, comptant sempre amb l'ajust perfecte, propi de Federòptics, en qualsevol angle de visió. .

Progressius
Élit 

Tria una lent amb disseny individualitzat per a cada graduació i muntura. Regala als teus ulls tota la comoditat d'una gamma de lents d'alt rendiment. Recomanades per a usuaris que busquen una major suavitat i confort en la seva visió. 

Progressius
Premium 

L'avançat procés de fabricació de la gamma Premium ofereix una lent totalment personalitzada, amb transicions tan suaus que oblidaràs que portes progressius. Passaràs de la visió de prop la de lluny gairebé sense cap moviment, amb una adaptació espontània i natural..