Lents
ocupacionals

 

Les lents ocupacionals estan dissenyades per a les persones que requereixen d’una alta exigència visual a la seva feina, ja sigui conduint o davant de l’ordinador. Aquestes lents ajuden a tenir un millor rendiment visual en les tasques que ocupen més hores en el dia a dia y en la teva feina.

Per conduir

Al volant, ens trobem amb nombrosos punts d'atenció a controlar. Ja pots gaudir de la carretera amb seguretat, amb lents que et permeten una perfecta visió a totes les distàncies i reaccionar amb agilitat a qualsevol moviment, sense perdre atenció.

Per l'oficina

A l'oficina, utilitzem la nostra vista per abastar l'entorn més proper: la teva taula, l'ordinador i les persones que t'envolten són el centre de la teva atenció. Treballa amb tota la comoditat que necessites, millorant el rendiment dels teus ulls en distàncies intermèdies.

Per l'esport

Reacciona, controla el teu camp de visió i supera't. Si t'agrada l'esport, millora el teu rendiment gràcies a una visió optimitzada a la zona perifèrica, i una total protecció UV. Gaudeix de qualsevol esport amb més prestacions per als teus ulls.