Ulleres de sol

 

L'exposició al sol pot afectar la nostra salut visual si no prenem les degudes precaucions. Amb l'ús d'unes ulleres de sol adequades i homologades, no només obtenim confort a la visió i evitem enlluernaments, sinó que a més fem davant dels raigs infrarojos i ultraviolats, els més perjudicials per als nostres delicats ulls.

Les lents solars poden ser lents tant monofocals com progressives, i incorporar una sèrie de filtres especials. Aquests redueixen la intensitat de la llum directa del sol, i formen una barrera davant d'aquestes radiacions nocives.

Tractament antireflectant per la cara interna

El tractament antireflectant es pot afegir per la cara interna de la lent solar, evitant els molestos reflexos del sol des de l'esquena i aconseguint una visió encara més nítida, confortable i segura.

Tractament fotocromàtic

Les lents fotocromàtiques canvien de color en funció de la intensitat del sol, oferint una qualitat de visió en diferents ambients. Disposaràs d'unes lents normals en ambients de llum normal i enfosquides en augmentar la lluminositat, adaptant a cada entorn amb la protecció UVA i UVB que necessites.

Tractament polaritzat

Gaudeix del sol evitant els enlluernaments i contrastos incòmodes que alteren la teva percepció visual. Les lents polaritzades són especialment interessants per conduir, per als esports aquàtics o de neu.